تحولات لبنان و فلسطین

یزد - کارگردان فیلم داستانی «لِی‌لِی» معتقد است یک زن فیلمساز انقلابی با شناخت کامل زبان سینما و اشراف کافی به مبانی اسلام و انقلاب، می‌تواند به روایتی متفاوت از عالم بپردازد و ثابت کند فاصله سینما با نسبت‌های انقلاب اسلامی به طور ذاتی نیست.

زنان فیلمساز می‌توانند نقش مؤثری در معرفی انقلاب اسلامی داشته باشند

به گزارش خبرنگارقدس آنلاین ، فاطمه آئینی که با فیلم داستانی «لِی‌لِی» از تولیدات حوزه هنری یزد در هشتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار حضور دارد در گفتگو با خبرنگاران ، درباره این اثر گفت: این فیلم با موضوع مقاومت، ایثار و پایداری مدافعان حرم در شهر یزد تولید شده و به روابط عاطفی یک رزمنده مدافع حرم با دختر کوچکش می‌پردازد.

وی به ضرورت ورود زنان انقلابی به عنوان فیلمساز در عرصه‌ سینما اشاره کرد و افزود: با توجه به تأکیدات چند سال اخیر رهبر معظم انقلاب نسبت به مسأله تهدید نسل و افزایش جمعیت، قطعاً و حتماً نقش یک زن انقلابی در وهله‌ اول به عنوان «مادر» در اولویت خواهد بود.

آئینی با اشاره به اهمیت وقت گذاشتن و برنامه‌ریزی بانوان برای ایفای نقش مادر در خانواده تصریح کرد: پرداختن به سایر نقش‌ها، باید در مراتب بعدی قرار بگیرد که از جمله آن‌ها می‌تواند مقوله‌ فیلمسازی برای علاقه‌مندان باشد.

کارگردان فیلم «لِی‌لِی» با بیان اینکه حضور یک زن فیلمساز انقلابی در عرصه‌های مختلف اثرگذار خواهد بود، گفت: یک بخش این موضوع به کم و کیف حضور وی در پشت صحنه و نحوه تعامل با عوامل برمی‌گردد که می‌تواند ضمن الگوسازی در این زمینه، باورهای غلط رایجی را که به روابط بدون چارچوب در این فضا دامن می‌زند زیر سؤال ببرد و در بخش دیگر که همان خلق اثر است با شناخت کامل زبان سینما و اشراف کافی به مبانی اسلام و انقلاب، می‌تواند به روایتی متفاوت از عالم بپردازد و ثابت کند فاصله سینما با نسبت‌های انقلاب اسلامی به طور ذاتی نیست و بی شک تحقق همه این اهداف، جز با انگیزه و عمل مجاهدگونه قابل فتح نخواهد بود.

این بانوی فیلمساز خاطرنشان ساخت: ظرافت و نکته سنجی‌ای که در نگاه یک زن فیلمساز وجود دارد می‌تواند تکمیل کننده این پازل باشد و به خلق اثر لطیف و بی‌بدیل ختم شود.

وی تصریح کرد: فیلم داستانی «لِی‌لِی» از تولیدات حوزه هنری یزد بوده و علی دهقان‌پور و پرنیان پروانه ـ‌کودک خردسال یزدی‌ـ در این اثر به ایفای نقش پرداختند، و احسان دادرس تصویربرداری این فیلم را انجام داده و صدابرداری و تدوین آن نیز به ترتیب برعهده جمال دهقان و حدیث دانایی‌کیا بوده است.

فاطمه آئینی، فارغ التحصیل رشته حقوق است که فیلم‌سازی را از حوزه هنری آغاز کرده و فیلم داستانی «یک قاب، یک آن، یک آینه» را نیز در کارنامه خود دارد.

گفتنی است: اکران مرکزی هشتمین جشنواره فیلم عمار از ۶ تا ۱۵دی‌ماه سال ‌جاری به میزبانی سینما فلسطین تهران برگزار می‌شود و بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره، اکران مردمی آن که از آبان‌ماه امسال آغاز شده تا پایان مهرماه ۹۷ در همه شهرها و روستاهای کشور ادامه خواهد داشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.